Andere klachten

Heeft u last van klachten die niet op de homepage gespecificeerd staan? op deze pagina vind u alle informatie die u nodig heeft om meer informatie over de klacht te krijgen en er een oplossing voor te vinden.

 

informatie voor intro

Wat veroorzaakt de pijn in mijn knieën?

Knieklachten worden vaak veroorzaakt door overbelasting. Je kunt je knie overbelasten door veel te sporten, vooral hardlopen is een zware belasting voor je knieën. Een blessure die je door hardlopen kan oplopen is een lopersknie. Maar ook overgewicht zorgt voor belasting van je knieën. Naast overbelasten kun je je knieën ook blesseren. Dit gebeurt ook vaak tijdens het sporten, maar het kan ook bij andere vallen of ongelukken gebeuren.

 

Ouderdom is ook een belangrijke risicofactor voor knieproblemen. Deze klachten hebben meestal niks met blessures te maken, maar met slijtage aan de knieën.

 

Bij onvoldoende ruimte onder het schouderdak, raakt de eronder lopende pees ingeklemd tussen dit schouderdak en de schouderkop. Dit geeft irritatie en kan leiden tot zwelling van de pees en of slijmbeurs, als gevolg waarvan een peesontsteking en of slijmbeursontsteking kan ontstaan. Dit wordt ook wel het subacromiaal impingement syndroom of inklemmingssyndroom van de schouder genoemd. Schouderklachten zijn moeilijk te lokaliseren. Anatomisch gezien is de schouder een kwetsbaar gebied. Dit komt door de vrije bewegingsmogelijkheden en de ondiepe kom van de schouder.

Heb je een blessure die maar niet over gaat of last van pijn bij dagelijkse activiteiten? Dan kunnen wij je misschien verder helpen. Samen met de fysiotherapeut bekijk je of er een behandeling nodig is en welke behandeling het best bij je past.

Handig om te weten

Alle medewerkers in onze praktijk zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register en onze praktijk is gecontracteerd door alle zorgverzekeraars

Het team van specialisten staat klaar om u te helpen met wat voor klacht dan ook. Neem snel contact op.