Wellness

Wellness is bedoeld om klachten te voorkomen. Als het lichaam gezond en sterk blijft, is er minder kans op klachten.

Fitness is hierbij een groot voorbeeld. Tussendoor even sporten of gewoon bewegen. Zolang het lichaam gezond en fit blijft zullen er minder snel gezondheidsklachten ontstaan.

Wellness behandelingen

Fitness

Sporten geeft u een langere zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Sporten verhoogt de levenskwaliteit. Wanneer u voldoende beweegt, blijft de conditie goed op peil.

Medische fitness

Een team van therapeuten (fysio-,oefentherapeuten en personal trainers) hebben een aantal verschillende trainingsschema’s gemaakt voor diverse patientengroepen. Hierbij hebben ze gekeken naar de laatste ontwikkelingen op wetenschappelijk en medisch gebied.

Sport- en ontspanningsmassage

Een massage verlicht de spanning in de spieren. Als de spieren gemasseerd worden wordt het bloed op die plaats weggeduwd, en als de druk weer afneemt stroomt er nieuw, vers zuurstofrijk bloed terug in de spieren waardoor de toestand van de spier verbetert.

Life style

Door het steeds veranderde zorg-klimaat heeft Koopmans Fysiotherapie verschillende producten ontwikkeld om de patiënt, bedrijven en verzekeraars tegemoet te komen.

Fysiofitheidscan

Bewegen is gezond. Dat is bekend. Maar wat is nu gezond voor u? Hoeveel of hoe weinig beweging heeft u nodig om uw gezondheid te bevorderen? En hoe fit bent u eigenlijk? Het is goed om daarbij stil te staan. Doe daarom de Fysiofitheidscan.

Kinderen in beweging

Kinderen in Beweging is een beweegprogramma voor kinderen van 6 tot 12 jaar met overgewicht. Oefentherapeut Bram Visser begeleidt dit programma.Lotte Vismans heeft dit ontworpen namens Fysio in Holland en Fydee.

Fysiofitness scan

Een fysiotherapeut stelt samen met u een behandelplan op, om ervoor te zorgen dat uw klacht verholpen kan worden.

Wellness

Bij koopmans willen we naast goede zorg, ook de mogelijkheid bieden om klachten te voorkomen. Daarom bieden wij onder andere fitness en massages aan. Dit alles om ervoor te zorgen dat het lichaam gezond en fit blijft. En minder in contact zal komen met zorg of revalidatie instanties.

Fitnessruimte Koopmans Fysiotherapie Apeldoorn