Sport- en Ontspanningsmassage

Heeft u vaak last van vastzittende schouders, nek of benen? Of bent u gewoon toe aan wat ontspanning en rust? Dan kan de masseur bij Koopmans Fysiotherapie u helpen.

Een massage verlicht de spanning in de spieren. Als de spieren gemasseerd worden wordt het bloed op die plaats weggeduwd, en als de druk weer afneemt stroomt er nieuw, vers zuurstofrijk bloed terug in de spieren waardoor de toestand van de spier verbetert.

Wat is sport- en ontspanningsmassage

De langzame en ritmische bewegingen en andere speciale massagetechnieken zorgen ervoor dat spanning vermindert en de gemasseerde persoon zich ontspant. De bloeddruk verlaagt en de slaap wordt bevordert. De belangrijkste bijdragen die een massage levert voor de gezondheid en algemeen welbevinden zijn; de kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding van de spieren, verbetering van de stofwisseling van de spieren. Door het masseren in de richting van de lymfe worden de giftige stoffen van het weefsel sneller verwijderd en wordt vocht sneller afgevoerd.

Aanbod en kosten

Ontspanningsmassage

€25,- euro voor 30 min.

€45,- euro voor 60 min.

Sportmassage

€25,- euro voor 30 min.

€45,- euro voor 60 min.

Zwangerschapsmassage

€25,- euro voor 30 min.

€45,- euro voor 60 min.

Contact

Voor info of het maken van een afspraak kunt u bellen met Koopmans Fysiotherapie. 

 

055 – 543 32 22

Voor meer informatie kunt u vragen naar Bram Visser. Kom gerust langs voor een kennismaking.

Handig om te weten

Alle medewerkers in onze praktijk zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register en onze praktijk is gecontracteerd door alle zorgverzekeraars

Het team van specialisten staat klaar om u te helpen met wat voor klacht dan ook. Neem snel contact op.