Ons team

Ons therapeutisch centrum heeft een jong team van therapeuten met een ruime staat van dienst op diverse specialismen.

Wij bieden op veelvuldige vlakken zorg of steun waar u dat nodig heeft. Ons team staat dagelijks klaar voor de gewenste onderdelen.

Koopmans zoekt nog specialisten op het gebied van zorg, revalidatie of wellness. Mocht u interesse hebben, kunt u kijken tussen onze openstaande vacatures.

Manuele therapie & Fysiotherapie

Dick Koopmans

Master Manueel Therapeut

Meer informatie

Ik ben in 1997 afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht en heb daarna diverse opleidingen gevolgd, waaronder master manuele therapie, dry-needling, cure-taping en allerlei medische trainings-programma’s.

“Bij het slecht kunnen bewegen van een gewricht, al dan niet gepaard met pijn, kan manuele therapie mogelijk uitkomst bieden. Manuele therapie is bedoeld om klachten van de wervelkolom en gewrichten in armen en benen te verminderen of te verhelpen Een verkramping van spieren of een mate van overbelasting van het gewricht zijn mogelijke oorzaken van pijnklachten, al dan niet met uitstraling naar andere delen van het lichaam.”

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKoopmans, D.G. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Samira Begovic

Fysiotherapeut

Meer informatie

Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht voor Fysiotherapie. Ik heb zowel in Nederland als in het buitenland veel ervaring opgedaan. Inmiddels ben ik met veel plezier al meer dan 6 jaar werkzaam bij Koopmans Fysiotherapie als allround fysiotherapeute. Op woensdag en vrijdag sta ik voor u klaar. Ik hou me voornamelijk bezig met nek-, hoofdpijn-, duizelingen en schouderklachten. Tevens begeleid ik mensen met diabetes en postoperatieve revalidatie. Mijn voorkeur gaat uit naar complexe klachten om samen met u de uitdaging van een succesvolle behandeling aan te gaan.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBegović, S. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Chrystel Kamphof

Fysiotherapeut

Meer informatie

Sinds Juli 2016 ben ik werkzaam bij Koopmans Fysiotherapie en Revalidatie. Ik houd mij als fysiotherapeut en patientencoach bezig met de begeleiding van patienten met vaak chronische pijn of vermoeidheid. Als coach vorm ik een belangrijk aanspreekpunt binnen de revalidatie. Daarnaast ben ik beschikbaar als therapeut binnen de eerste lijn van Koopmans Fysiotherapie waarbij ik mensen met o.a. nek-, rug- of andere lichamelijke klachten help revalideren. Door middel van versterken, mobiliseren of juist ontspannen van het bewegingsapparaat probeer ik klachten te laten verdwijnen, verminderen of te stabiliseren. Ik ben dagelijks aanwezig waarbij tevens op de dinsdag- en donderdagavond tot 20.00 uur.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKamphof, C.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Fysiotherapeut

Backoffice & administratie

Dunja Struyk

Backoffice medewerker

Meer informatie

Na jarenlang gewerkt te hebben als Management assistente bij diverse bedrijven mocht ik op 1 januari 2015 de uitdaging aangaan in de zorg. Hier ben ik begonnen als receptioniste bij Koopmans Fysiotherapie. Ik deed de administratieve werkzaamheden voor Koopmans Fysiotherapie & Revalidatie.

Per 1 juni 2016 ben ik als backoffice medewerker/ patiëntencoach gaan werken voor Koopmans Revalidatie en Stichting RevaZorg. Mijn werkzaamheden houden in dat ik de patiënten informeer over hun revalidatieproces, planningen maken, de (financiële) zaken regelen met de verzekeringen en terugkoppelingen maken voor de verwijzers.

Yvon Hemmelder

Receptioniste

Meer informatie

Ik ben vanaf de start in 2010 bij Koopmans Fysiotherapie werkzaam in de praktijk als receptioniste/ administratief medewerkster.
Ik ben opgeleid als A-verpleegkundige maar ben al enige tijd geleden gestopt met het werken in deze sector. Ik ben aanwezig op diverse dagdelen per week.

Oefentherapie

Bram Visser

Oefentherapeut Mensendieck

Meer informatie

Sinds juni 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als oefentherapeut. Ik kijk vanuit mijn discipline vooral naar het houdings- en bewegingsgedrag. We bewegen de hele dag door en dit verloopt vaak onbewust. Wanneer dit niet op de ‘gezonde’ manier gebeurt al dan niet door een ziekte of aandoening, kunnen er klachten ontstaan. Door bewustwording van het juiste bewegingsgedrag kunnen klachten worden voorkomen en/of weggenomen. In de behandeling blijven we zo dicht mogelijk in de context zodat het geleerde direct toegepast kan worden in het dagelijks doen en laten. Ook wordt er gekeken naar invloeden van buitenaf. Van belang in de therapie is dat de patiënt zelf actief deelneemt en hierbij leert en voelt hoe hij/zij de klachten kan beïnvloeden door het juiste bewegingspatroon.

Voedings- & dieetadvies

Manon van Aalst

Diëtiste

Meer informatie

Ik ben Manon van Aalst en in 2013 afgestudeerd als diëtiste. Sinds oktober 2013 ben ik werkzaam in de praktijk bij Koopmans Fysiotherapie & Revalidatie.

Als diëtiste geef ik advies en begeleid ik patiënten bij het maken van gezondere keuzes. Het belangrijkste vind ik dat het bij u en uw leefstijl past. Binnen Koopmans ben allround werkzaam. U kunt dan ook bij mij terecht voor uiteenlopende voedingsadviezen en/of voedingsproblemen. Hierbij kunt u denken aan diabetes, overgewicht of obesitas bij volwassenen en/of kinderen, ondergewicht, voedingsadvies bij sport of voedselovergevoeligheid. Daarnaast begeleid ik cliënten in het revalidatietraject van Stichting RevaZorg Apeldoorn binnen Koopmans Revalidatie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAalst, C.M. van is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Ergotherapie

Ergotherapie

Handig om te weten

Alle medewerkers in onze praktijk zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register en onze praktijk is gecontracteerd door alle zorgverzekeraars

Het team van specialisten staat klaar om u te helpen met wat voor klacht dan ook. Neem snel contact op.